#CDPP #EcoLogic #ERASMUS+ #Bodo #România #Spania #Lituania #Portugalia #Turcia #schimbdetinerir

Descriere proiect

Proiectul este un schimb de tineri pe tema ecologiei și protecției mediului care s-a desfășurat pe o perioadă de 9 zile în Bodo (județul Timiș).

În cadrul mobilității s-au desfășurat activități cu obiective conștientizarea gravității problemei mediului și ecologiei la nivelul fiecărei țări participante și la nivel european, prezentări și ateliere de reciclare în care participanții au avut ocazia să observe și să desfășoare procese specifice (exemplu reciclarea hârtiei), sesiuni de plantare și informare despre acest proces, dar și sesiuni în care participanții pot analiza stilul de viață și pot identifica anumit măsuri pe care le pot lua în viața de zi cu zi pentru a proteja mediul.

Tinerii au avut parte de sprijinul liderilor de grup care i-au însoțit în această mobilitate. Aceștia au fost câte unul pentru fiecare grup național și au oferit ghidaj, suport și mentorat pe tot parcursul proiectului.

Proiectul în cifre

 

9

BZILE DE ACTIVITĂȚI

33

TINERI PARTICIPANȚI 

5

LIDERI DE GRUP

5

ȚĂRI: ROMÂNIA, SPANIA, LITUANIA, PORTUGALUA, TURCIA

200

PLANTE TRANSPLANTATE SAU PLANTATE

Parteneriate

Proiectul a fost finanțat prin programul Erasmus+.

     Organizații:

Asociacion Cultural Somos Europa

TUNA

Associação Nó Górdio

Socialinis efektas, asociacija

Articole 

Articole 

Tipuri de comunicare

Tipuri de comunicare

Tipuri de comunicare Termenul de comunicare este unul vast și în timp ce tehnologiile avansează, acesta se diversifică și capătă noi înțelesuri. Astăzi o să expunem câteva tipuri de comunicare pe...

Disfuncțiile echipei

Disfuncțiile echipei

Disfuncțiile echipei Astăzi expunem disfuncții pe care le poate avea o echipă. Principalele 5 dintre acestea duc la un randament extrem de scăzut al lucrului în echipă: Absența încrederii (frica a...

Echipa de proiect

Mădălin PĂTRAȘCU

Mădălin PĂTRAȘCU

Roxana-Elena SZOGI

Roxana-Elena SZOGI

Violeta MANGALEA

Violeta MANGALEA

Dragoș PĂTRAȘCU

Dragoș PĂTRAȘCU

Andrea MAGYAR

Andrea MAGYAR